IX Calçotada Popular de Beniarrés

IX Calçotada Popular de Beniarrés

A la primavera les calçotades s’estenen per tot el territori del Principat de Catalunya, però també al País Valencià. Bona mostra d’això és la calçotada més multitudinària que es realitza a les comarques del sud del territori valencià, concretament a Beniarrés, un xicotet poble de 1.200 habitants, situat a la comarca del Comtat.

Enguany serà la novena edició de la Calçotada Popular, que com tots els anys, és organitzada per Endavant-OSAN, l’Assemblea de Joves, l’Ateneu Popular Arrels i el Rotgle, i es realitzarà el proper dissabte 6 d’abril. El concert d’enguany serà a càrrec del grup de folk Rascanya.
Éxit de participació
Any rere any, la Calçotada Popular ha anat creixent, des d’unes poques desenes de persones en els seus inicis, fins les vora 450 persones que està reunint en les últimes edicions.

IX Calçotada Popular de Beniarrés

IX Calçotada Popular de Beniarrés


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *