Danses de Muro a la Plaça del Palau; 1 de juny de 2013

Danses de Muro a la Plaça del Palau; 1 de juny de 2013

Sabem qui som, per què sabem d’on venim.

I esbrinem el futur a palpentes.

Quan enguany , la Plaça del Palau es torne a mudar de festa i el carrer faça olor a timó i a espígol, moltes més coses acudiran a eixa crida. Molts murers es vestiran amb les millors gales a l’estil dels seus majors i acudiran davant els taulellets del Santissim per enllaçar la tradició amb el present. Quan les dolçaines vinguen a omplir l’aire del sò de la Dansà i les postisses marquen el pas de la comitiva, acudirà també l’orgull de la memòria, dels majors que amb il·lusió ens van ensenyar a ballar allò que al mateix temps ells havien aprés dels seus majors. I nosaltres ho celebrarem amb alegria i amb l’esperança de saber fer-ne bon ús i de saber transmetre-ho amb un mínim de dignitat a les generacions venidores.

Grup de Danses Baladre 2007

Grup de Danses Baladre 2007


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *