localització del GRUP DE DANSES BALADRE DE MURO.

localització del GRUP DE DANSES BALADRE DE MURO.

 GRUP DE DANSES BALADRE DE MURO

http://www.baladre.com

La Seu del Grup de Danses Baladre
Av. Gandia s/n – 03830 -MURO
Seu de Baladre-Av. Gandia s/n (moll) 03830 - MURO


Targeta Visita


Grup de danses Baladre de Muro (País Valencia), balls, tradicions, cultura, músiques, cançons.
El treball del grup es centra en les tradicions i cultura de les comarques del sud interior del País Valencià, zona catalanoparlant i amb una cultura propia i diferenciada. El repertori del grup consta bàsicament dels balls i les tradicions musicals de la localitat de Muro i les comarques veïnes. La música de les Comarques del Sud del País Valencià, presenta una rica varietat que abasta des de Jotes a Seguidilles, passant per variants de l’U, boleros i fandangos. El grup te com a missió el recuperar i transmetre les músiques, cançons i balls que estan en perill de restar en l’oblit.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *