Audiovisual sobre l’història del País Valencià a través dels poemes de Vicent Andrés Estellés.

Audiovisual sobre l’història del País Valencià a través dels poemes de Vicent Andrés Estellés.
Hola a totes i a tots:
En motiu de l’any Vicent Andrés Estellés, La Universitat d’Alacant, l’Ajuntament d’Alcoi i l’Escola Valenciana em van encarregar fer un audiovisual sobre l’història del País Valencià a través dels poemes de Vicent Andrés Estellés.
Este audiovisual que forma part del projecte educatiu Vicent Andrés Estellés, la veu del teu poble, el faran servir per a donar a coneixer la figura d’Estellés i apropar l’història del nostre País als alumnes del col·legis de tot arreu del País Valencià.
Espere vos agrade.
HISTÒRIA ESTELLESIANA DELS VALENCIANS
Salutacions.
Alka.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *