FOTOS DE: Baladre al 1er. Encontre de Grups de Danses de l’Alguenya – 15-06-2013

FOTOS DE: Baladre al 1er. Encontre de Grups de Danses de l’Alguenya – 15-06-2013

Baladre actua a la localitat Alacantina d’Alguenya, en el “Día de la Convivencia”, el dissabte dia 15 de juny de 2013
Baladre actua al 1er Encontre de Grups de Cors i Danses 2013 a a localitat Alacantina d’Alguenya el dissabte dia 15 de juny de 2013 en el “Día de la Convivencia” i a les “2ons. Jornades Gastronòmiques i Culturals d’Alguenya”. Convidats pel seu ajuntament i la “Rondalla, Cors i Danses l’Alguenya”. Es celebren varies activitats com ara cercaviles, tallers de música i dansa, grups infantils, i l’actuació dels grups participants: “Grup Baladre de Muro”, “Rondalla, Cors i Danses l’Alguenya” i “Coros y Danzas de Albanilla”. El dia 15 de juny per matí el grup de Danses Baladre oferirà un taller de balls de les nostres comarques per a tots els que vulguen participar, mes tard a les 20’00 hores actuarem junt als altres dos grups participants.

(La càrrega de les fotos tarda un poquet, gràcies per esperar)
(Fes click en la fletxa per a vore les fotos)

This movie requires Flash Player 9


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *