FOTOS – Baladre al 4 Memorial Patinatge a Muro 29-06-13 i a les Festes Majors de Dènia 07-07-13

FOTOS – Baladre al 4 Memorial Patinatge a Muro 29-06-13 i a les Festes Majors de Dènia 07-07-13

El GRUP DE DANSES BALADRE col.labora en el IV MEMORIAL IRENE PELL BOSCH a (Muro, Pista Poliesportiva Municipal) – 29-06-2013.
Lloc: PISTA D’HOQUEI DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL a les 19.30 h.En benefici de la Fundació Irene Megias contra la meningitis, se celebra el IV Memorial Irene Pell Bosch en Muro. Esdeveniment en què participaren diferents grups de patinatge de Catalunya i València com també una exhibició a càrrec del Grup de Danses Baladre de Muro. És un esdeveniment benèfic en commemoració del 10é aniversari de la defunció d’Irene Pell Bosch d’una sepsis meningocòcica, la varietat més fulminant i letal de la meningitis.

El Grup Baladre a Dènia el diumenge 7 de juliol a les 20h convidats pel grup Dianium de Dènia a les seues festes patronals.
Baladre participa en la Festa Major en Honor a la Santíssima Sang de Dènia el diumenge 7 de juliol a les 20,00 h. convidats per l’ajuntament i el Grup de Danses Dianium de Dènia. Es farà una cercavila a les 19:30h des de la glorieta del carrer Marqués de Campos fins a la Plaça del Convent i al Carrer de la Via i una vegada allí es farà l’actuació a les 20 h. Baladre participa així en esta festa per segona ocasió, ja fa temps varem participar també en esta festa del la localitat de Dènia, el 5 de juliol de 1992,  a mes la rondalla Baladre, serà l’encarregada de tocar les cançons que ballaran el nostre grup amfitrió Dianium de Dènia.

(La càrrega de les fotos tarda un poquet, gràcies per esperar)
(Fes click en la fletxa per a vore les fotos)

This movie requires Flash Player 9


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *