2ª Dansà Plana i Popular de Cocentaina, Dissabte 27 de setembre de 2014

2ª Dansà Plana i Popular de Cocentaina, Dissabte 27 de setembre de 2014

Estimats amics,
L’Ajuntament de Cocentaina i els grups Danses del Convent, Danses del Barri i Danses Cocentaina, amb la col.laboració de La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina, organitzem la 2ª Dansà Plana i Popular de Cocentaina, oberta a tots els grups de danses i persones interessades en ballar, i estarem encantats de rebre la vostra visita i recolzament.
Per aquest motiu, tenim el plaer de convidar‐vos a la 2ª DANSÀ PLANA i POPULAR DE COCENTAINA que farem el proper dissabte 27 de Setembre 2014.

La concentració de la dansà es farà a l’esplanada del Palau Comtal, a les 18.30h hores, i serà amb roba de carrer. A les 19.00h eixirem en cercavila fins la Plaça de L´Església, on escomençarà la dansà i acabarem en un fandanguet al Pla de  la Font. Tots els balladors i balladores esteu convidats , doncs serà necessari confirmar l’assistència i quantitat de balladors per a la picadeta que farem en acabar l’acte.

Confirmar abans del dimecres 24 de Setembre als següents telèfons:
649 369 016 Mal Passet (vesprada).
616 720 574 Jaume (vesprada).
Al correu electrònic : malpasset.secretaria@gmail.com
O al Facebook: *Colla Mal Passet de Cocentaina*

Vos esperem!!!

Dansada-Plana


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *