«Els Menuts de Baladre», actuen el diumenge 21 de setembre del 2014 a les 19 hores a les festes de Turballos.

«Els Menuts de Baladre», actuen el diumenge 21 de setembre del 2014 a les 19 hores a les festes de Turballos.

El Grup Baladre participa en les festes patronals de Turballos, en honor a Sant Francesc de Pàola i després de la missa i la processó en honor al Sant, Baladre farà una mostra de balls, músiques i tradicions transmeses pels nostres majors; el diumenge dia 21 de setembre a les 19h. Hi participaran a més els xiquets: els petits i més grans, de l’escola de Música i Dansa de Baladre: “Baladre Menuts”, que han preparat aquest any diverses cançons i balls per a delectar el públic assistent.

Escudet-Baladre-Menuts Participacio-dels-menuts-a-Turballos-Xiquets-Escola


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *