El Grup de Danses Baladre actua dins dels actes de la celebració de la festivitat valenciana del 9 d’octubre a la població de Sagunt – 09-10-2014

El Grup de Danses Baladre actua dins dels actes de la celebració de la festivitat valenciana del 9 d’octubre a la població de Sagunt – 09-10-2014

L’acte està inclòs en la programació de la celebració del 9 d’octubre a Sagunt. Es tracta d’una Mostra de folklore valencià que cada 2 anys organitza el grup de danses de Morvedre i que enguany 2014, aplega a la seua XIV edició.
El Grup de Danses Baladre participa a la: «XIV Trobada de Folklore Valencià a Sagunt» el 09-10-2014. Aquesta trobada està organitzada pel Grup de Danses Morvedre que participarà junt a Baladre i altre grup convidat. Serà a les 19:00 hores en el Terraet de la Glorieta de Sagunt, l’espectacle arrancarà amb una mostra de danses de les comarques que representa cada grup i que obrirà el Grup de Danses de Morvedre, seguidament actuaran els dos grups convidats que enguany 2014, seran el Grup de Danses Baladre de Muro i el Grup de Danses Lo Cirilo d’Alcalà de Xivert, seguidament es farà la cloenda a càrrec novament del grup amfitrió.

Sagunt-9-d'octubre2014

01-Rider-Baladre-SAGUNT-09-10-2014


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *